ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ

Αρχική / ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ

 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ

Το Σπίτι Του Ψαρά ξεκίνησε την λειτουργία του το 1986. Η αρχική ιδέα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας ήταν να ψαρεύει από το ποτάμι τις ντόπιες πέστροφες και να τις σερβίρει στον κόσμο, εξού κι η ονομασία της επιχείρησης.

Έτσι λοιπόν, σε ένα άριστο φιλικό περιβάλλον, σκοπός της επιχείρησης ήταν να προσφέρει στους φιλοξενούμενους επισκέπτες ντόπια ευρυτανικά προϊόντα και να προσελκύσει κόσμο απ” όλα τα μέρη της Ελλάδας μεγαλώνοντας έτσι την παρέα της ταβέρνας. Ορισμένα από τα φαγητά που προσφέρονται είναι, πέστροφα ψητή-τηγανιτή, κατσικάκι λαδορίγανη, αγριογούρουνο στιφάδο και παραδοσιακές πίτες με φύλλο στο χέρι.

Το Σπίτι Του Ψαρά δεν παρουσίασε καμία δυσκολία ως προς την δημιουργία της επιχείρησης. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στελεχώνεται από εξειδικευμένο φιλικό προσωπικό, καθώς το προσωπικό της ταβέρνας είναι οικογενειακής μορφής.

Πρόκειται για μια ταβέρνα με τζάκι στον εσωτερικό χώρο και δύο βεράντες με θέα το βουνό Καλιακούδα και τον ποταμό Καρπενησιώτη. Βρίσκεται στον Γαύρο Ευρυτανίας, στο δρόμο για το μοναστήρι του Προυσού και θα το βρείτε ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 7π.μ. μέχρι τις 12μ.μ..

Leave a Comment